29 Kasım 2020

Bulantı Jean-Paul Sartre Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Jean-Paul Sartre
Çevirmen: Metin Celâl

Bulantı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jean-Paul Sartre olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bulantı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bulantı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bulantı TIKLA PDF İNDİR !

Bulantı Yazarı Kimdir ?

Bulantı yazarı Jean-Paul Sartre 'dır. Jean-Paul Sartre yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bulantı PDF indir oku

Bulantı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bulantı TIKLA PDF İNDİR !

Bulantı TIKLA PDF İNDİR !
20. yüzyılın önde gelen aydınlarından Jean-Paul Sartre, romanları, oyunları ve düşünce yazılarıyla varoluşçuluk düşüncesini olduğu kadar bütün bir yüzyılı da derinden etkilemiştir.

Bulantı, 20. yüzyılın en etkili düşünürlerinden Jean-Paul Sartre'ın ilk romanı. Bireyin kökten özgürlüğünü vurgulayan varoluşçu akımın sözcülüğünü üstlenen Sartre, adını 1938'de yayımlanan bu romanıyla duyurmuştu. Günlük biçiminde yazdığı bu kitabında, romanın kahramanı Roquentin'in dünya karşısında duyduğu tiksintiyi anlatıyordu. Bu tiksinti yalnızca dış dünyaya değil, Roquentin'in kendi bedenine de yönelikti. Kimi eleştirmenler romanı hastalıklı bir durumun, bir tür nevrotik kaçışın ifadesi olarak değerlendirdilerse de, Bulantı, yansıttığı güçlü bireyci ve toplum karşıtı düşüncelerle, sonradan Sartre'ın felsefesinin temellerini oluşturacak birçok konuya yer veren özgün bir yapıttı. "Varoluş"la yüz yüze gelen Roquentin'in geçirdiği değişimi anlatan Bulantı, varoluşçuluğun kült kitaplarından biri oldu. 20. yüzyıl roman sanatında da önemli bir yeri olan bu kitabı, Selâhattin Hilâv'ın usta işi çevirisiyle sunuyoruz.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 264

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Bulantı TIKLA PDF İNDİR !

21.09.2020

Farklı

Kitabı yerlerde oturarak okudum. Böyle birisi sanki boğazınızda ama nefesinizi kesmesi hoşunuza gidiyor.


21.09.2020

Mükemmel

Varoluşçuluk akımının öncülerinden Sartre' nın insanın kendi varoluşuna karşı  duyduğu "bulantıyı" anlattığı harikulade eseri. Okumanızı tavsiye ederim.


14.09.2020

heyecanlı

okumak için gelmeseni heyecanla bekliyorum umarım çok güzeldir

Bulantı TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder