29 Kasım 2020

Sefiller - 2 Cilt Takım Victor Hugo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,8 TL
Yazarı: Victor Hugo
Çevirmen: Volkan Yalçıntoklu

Sefiller - 2 Cilt Takım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Victor Hugo olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sefiller - 2 Cilt Takım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sefiller - 2 Cilt Takım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sefiller - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !

Sefiller - 2 Cilt Takım Yazarı Kimdir ?

Sefiller - 2 Cilt Takım yazarı Victor Hugo 'dır. Victor Hugo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Sefiller - 2 Cilt Takım PDF indir oku

Sefiller - 2 Cilt Takım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sefiller - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !

Sefiller - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !
Victor Hugo (1802-1885): Fransız edebiyatının gelmiş geçmiş en büyük yazarlarındandır. Şiirleri, oyunları ve romanları ile tanınır. Romantizm akımının Fransa'daki temsilcisidir. Edebiyat alanındaki devasa başarılarının yanında politik hayatta da etkin bir rol üstlendi, bu nedenle sürgün cezasına çarptırıldı, cezasını tamamlamasına rağmen İmparatorluk yıkılana dek Fransa'ya dönmedi. İlk kez 1862 yılında yayımlanan Sefiller yazarın Notre-Dame'ın Kamburu ile "din", Deniz İşçileri ile "doğa" konularını işlediği roman üçlemesinin "toplum"u ele alan, en görkemli ayağıdır. Bu destansı roman Fransız toplumundan yola çıkarak, kozmolojik bir bakış ve eşsiz bir duyarlılıkla insanlığa ulaşır. Fantine'in, Cosette'in, Marius'ün, Saint-Denis Sokağı barikatlarının, Paris'in, Javert'in ve Jean Valjean'ın sefaletten sevgiye, felaketten iyiliğe ve karanlıktan aydınlığa uzanan hikâyeleri Hasan Âli Yücel Klasikler Dizisi'nin 250. kitabında okurlarla buluşuyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 1724

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Sefiller - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !

18.11.2020

mükemmel

her insanın mutlaka okuması gereken bir başyapıt..


09.11.2020

Çok iyi

Okunmasi gereken muhtesem romanlardan bir tanesi


30.10.2020

En iyi romanlardan

Gerçekten çok güzel bir eser mutlaka okunmalı

Sefiller - 2 Cilt Takım TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder