31 Ekim 2023

Yetersiz Bakiye Karin Karakaşlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Karin Karakaşlı
Çevirmen: Karin Karakaşlı

Yetersiz Bakiye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Karin Karakaşlı olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yetersiz Bakiye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yetersiz Bakiye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yetersiz Bakiye TIKLA PDF İNDİR !

Yetersiz Bakiye Yazarı Kimdir ?

Yetersiz Bakiye yazarı Karin Karakaşlı 'dır. Karin Karakaşlı yazdığı bu eserle Yaşar Nabi Öykü Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Yetersiz Bakiye PDF indir oku

Yetersiz Bakiye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yetersiz Bakiye TIKLA PDF İNDİR !

Yetersiz Bakiye TIKLA PDF İNDİR !
Ah be Sabiha… Böyle yazasım varmış sana. Mekânındayım, göğün ve yerin ortasında. Adınla bilinen şu havaalanında. (…) İşte karşımda duruyorsun. Siyah beyaz ölümsüzlüğünün içinde, en ışıltılı halinle duruyorsun hem de. Ölümlüler acıların çizgileriyle kaplanırken sen inadına parlıyorsun. Başında beyaz pilot kasketin, yüzünde o ışıklı gülümseyiş. Genç, güzel bir kadın olarak duruyorsun karşımda. Derken elinde, boyuna yakın bombayla görüyorum seni. Fransa yapımı hafif bombardıman uçağı Breguet 19'muş tayyaren. Onun önünde, sevdiğin birine sarılır gibi poz vermişin bombayla.

Bugüne kadar yazdıklarıyla gerek insanlar gerekse ülkeler, toplumlar arasına çekilen sınırların en netameli bölgelerinde cesurca gezinen Karin Karakaşlı, Yetersiz Bakiye'de 2002 ile 2014 yılları arasında yazdığı on iki öyküyü bir araya getiriyor. Aşk ve erk mücadelelerinden kitlesel cinayetlere, ruhsuzlaştırılan kentlerden yok edilen toplumsal değerlere geniş bir güzergâhta yol alırken kendi elleriyle, bile isteye küçülttüğü dünyasına sıkışan insanlığın dramını anlatıyor. Yetersiz Bakiye, kimlikleri sınırlayan çizgilerin, farklı açılardan bakıldığında bazen ne kadar zavallıca görünebildiğini fark ettiren bir eser.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Yetersiz Bakiye TIKLA PDF İNDİR !Yetersiz Bakiye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Yetersiz Bakiye, Karin Karakaşlı

Yorum Gönder