31 Ekim 2023

Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet İbrahim Yıldırım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,26 TL
Yazarı: İbrahim Yıldırım
Çevirmen: İbrahim Yıldırım

Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbrahim Yıldırım olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet TIKLA PDF İNDİR !

Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet Yazarı Kimdir ?

Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet yazarı İbrahim Yıldırım 'dır. İbrahim Yıldırım yazdığı bu eserle Orhan Kemal Roman Armağanı almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet PDF indir oku

Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet TIKLA PDF İNDİR !

Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet TIKLA PDF İNDİR !
2013 yılının Haziran ayında tuttuğu takımın formasını giyerek Taksim'e çıkan eski bir direnişçinin anlattıklarını merkeze alan, Türkiye'nin isyan tarihini hatırlayıp hatırlatan bir roman… Dokuzuncu Haşmet, 2013 yılının Haziran ayında tuttuğu takımın formasını giyerek Taksim'e çıkan eski bir direnişçinin anlattıklarını merkeze alan, Türkiye'nin isyan tarihini hatırlayıp hatırlatan bir roman…

İbrahim Yıldırım son romanında, hem konak benzeri çok eski ahşap bir evde yaşayan unutulmuş şair Haşmet Alçıtepe'nin tutkularını, acılarını, pişmanlıklarını okurla paylaşıyor, hem de Alçıtepe ailesinin bitmekte olan öyküsüne odaklanıyor… Kısacası Dokuzuncu Haşmet, kayıplara karışan Türkiye'yi anlatan; futbol, şiir ve direniş anılarıyla dolu bir roman…
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 251

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet TIKLA PDF İNDİR !Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Alçıtepe Ailesinin Son Ferdi - Dokuzuncu Haşmet, İbrahim Yıldırım

Yorum Gönder