2 Ekim 2023

Vadi-i Meram Muammer Ulutürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Muammer Ulutürk
Çevirmen: Muammer Ulutürk

Vadi-i Meram indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muammer Ulutürk olan ve Çizgi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vadi-i Meram eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vadi-i Meram ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vadi-i Meram TIKLA PDF İNDİR !

Vadi-i Meram Yazarı Kimdir ?

Vadi-i Meram yazarı Muammer Ulutürk 'dır. Muammer Ulutürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Vadi-i Meram PDF indir oku

Vadi-i Meram indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çizgi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vadi-i Meram TIKLA PDF İNDİR !

Vadi-i Meram TIKLA PDF İNDİR !
Loras Dağı'ndan coşup gelen ırmakların binlerce yıldır aka aka meydana getirdiği Meram Çayı ve Vâdi-i Meram, Konya Ovası'nın batıya açılan kapısı gibidir. Vâdi-i Meram, Tavusbaba'dan batıya doğru, Loras Dağı'nın eteklerine uzanan bağlar ve bahçelerin bezediği upuzun yeşil bir vâdinin adıdır.

Loras Dağı'nın eteklerine kurulmuş yaylaları, şimdilerde hiçbiri ayakta kalmayan su değirmenleri, yörenin hayat damarı olmaya devam eden Meram Çayı, kuruluşu yüz yıla yaklaşan elektrik santralı, efsaneleri, asırlık mektebi ve köklerini günümüze kadar ulaştırmayı başarabilmiş aileleriyle Vâdi-i Meram, Konya'nın binlerce yılı bulan tarihinin cüzlerinden biridir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 222

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çizgi Kitabevi Vadi-i Meram TIKLA PDF İNDİR !Vadi-i Meram TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Vadi-i Meram, Muammer Ulutürk

Yorum Gönder