2 Ekim 2023

Hep Seninle Olacağım Sharon Sala Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Sharon Sala
Çevirmen: Hasret Parlak Torun

Hep Seninle Olacağım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sharon Sala olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hep Seninle Olacağım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hep Seninle Olacağım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hep Seninle Olacağım TIKLA PDF İNDİR !

Hep Seninle Olacağım Yazarı Kimdir ?

Hep Seninle Olacağım yazarı Sharon Sala 'dır. Sharon Sala yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hep Seninle Olacağım PDF indir oku

Hep Seninle Olacağım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hep Seninle Olacağım TIKLA PDF İNDİR !

Hep Seninle Olacağım TIKLA PDF İNDİR !
Dori Grant, yaşamın karşısına her gün başka bir zorluk çıkarmasına artık alışmıştır. Can damarı dedikodu olan bir kasabada yaşamaktadır. Üstelik bekâr ve gencecik bir annedir. Hiç kimsenin onu onaylamadığı bir yerde büyükbabasının yardımıyla küçük oğluna bakmaya çalışmaktadır.

Johnny Pine ise annesini uyuşturucudan kaybetmiş, babası da ömür boyu hapse mahkûm edilmiş genç bir adamdır. İki küçük kardeşini canından çok seven Johnny, Sosyal Hizmetler kardeşlerini ondan ayırmasın diye elinden geleni yapmaktadır.

Kasabada yaşanan büyük bir felaket Dori ve Johnny'nin yollarını birbiriyle kesiştirdiğinde, en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Üstelik yapayalnızken…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap Hep Seninle Olacağım TIKLA PDF İNDİR !Hep Seninle Olacağım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hep Seninle Olacağım, Sharon Sala

Yorum Gönder