2 Ekim 2023

Savaşkıran Brandon Sanderson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 45,75 TL
Yazarı: Brandon Sanderson
Çevirmen: Deniz Evliyagil

Savaşkıran indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Brandon Sanderson olan ve Akılçelen Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Savaşkıran eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Savaşkıran ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Savaşkıran TIKLA PDF İNDİR !

Savaşkıran Yazarı Kimdir ?

Savaşkıran yazarı Brandon Sanderson 'dır. Brandon Sanderson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Savaşkıran PDF indir oku

Savaşkıran indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akılçelen Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Savaşkıran TIKLA PDF İNDİR !

Savaşkıran TIKLA PDF İNDİR !

Hallandren'in başkenti T'Telir… Güneşli sokaklarında dolanan ve rengârenk kıyafetler giymiş insanların, tanrı olarak yeniden doğan kahramanlara taptığı bir sahil şehri. Sessiz ve gizemli Tanrı Kral'ın liderliğindeki tapınak, yaşamaya devam etmeleri ve daima genç kalmaları için halk tarafından bağışlanan hayat gücü, yani Nefes sayesinde varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Idris'e sürülmüş olan eski kraliyet ailesi, gönülsüzce de olsa, prenseslerden birini Tanrı Kral ile evlendirmek zorunda. Ancak T'Telir'e gelen prenses ne şehri beklediği gibi bulacak ne de tahmin ettiği gibi bir evlilik yapacak. Prensesin tek dostu, Idris'le bir savaş çıkmasından endişe eden ve kendi kutsallığından şüphe duyan bir tanrı: Işıktını.

Bütün bunlar olup biterken Gecekanı isminde bilinçli bir kılıç taşıyan ve renkleri kullanarak Nefesin gücünü odaklayan Hallandren, büyüsüyle gizli kapaklı işler çeviriyor ve gizli planları, belki de tüm dünyayı değiştirecek…

* * *

"Tekinsiz dostluklar, karanlık entrikalar ve tehlikeli büyüler üzerine çok güçlü bir hikâye anlatan, bağımsız bir roman. Karmaşık ve ikna edici karakterleri, muhteşem bir dünyayı ve incelikli bir mizahı aynı potada eriten Sanderson, ilgi çekici ve olağanüstü bir macera yaratmış." -Publishers Weekly

(Tanıtım Bülteninden)

Savaşkıran TIKLA PDF İNDİR !Savaşkıran TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Savaşkıran, Brandon Sanderson

Yorum Gönder