27 Ekim 2023

Nerdesin? Turgay Fişekçi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Turgay Fişekçi
Çevirmen: Turgay Fişekçi

Nerdesin? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Turgay Fişekçi olan ve Sözcükler yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nerdesin? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nerdesin? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nerdesin? TIKLA PDF İNDİR !

Nerdesin? Yazarı Kimdir ?

Nerdesin? yazarı Turgay Fişekçi 'dır. Turgay Fişekçi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Nerdesin? PDF indir oku

Nerdesin? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sözcükler yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nerdesin? TIKLA PDF İNDİR !

Nerdesin? TIKLA PDF İNDİR !

Turgay'ın şiirleriyle 1970'lerde dergilerde tanışmış, onu 1981'de yayımladığı ilk şiir kitabıyla, Karda Işıltılar'la şair olarak kabullenmiştim. Gürültülü, karmaşık bir şiir dilinin egemenliğinde sürüp giden bir ortamda duru sesiyle dikkatimi çekmişti. Genç şairlerin büyük çoğunluğu 'aynı şiir'i yazarken, Turgay kendi özgün kişiliğiyle belirmeye başlayan birkaç sanatçıdan biriydi. O duru sesini hep korudu, yalınlık uğruna yavanlaşmadı, şiirine yeni incelikler kazandırdı

Ülkü Tamer

Turgay'ın şiirlerinde her zaman bir dünya yargıcını sezinlemişimdir. (…) Sanki sözcük ekonomisi, insanı, aşkı, güzeli, iyiyi, doğruyu yadsıyan her durumu yargılama üzerine kurulmuş.

Vecihi Timuroğlu

Bu kitapta Turgay Fişekçi'nin son yıllarda yazdığı yeni şiirlerinin yanı sıra "Şiirde İlk Yıllarım" adlı anılarını bir arada bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Nerdesin? TIKLA PDF İNDİR !Nerdesin? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Nerdesin?, Turgay Fişekçi

Yorum Gönder