27 Ekim 2023

Mahluk da Orrman'a Ait van Arsdale Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: van Arsdale
Çevirmen: Bilge Nihal Zileli Alkım

Mahluk da Orrman'a Ait indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı van Arsdale olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mahluk da Orrman'a Ait eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mahluk da Orrman'a Ait ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mahluk da Orrman'a Ait TIKLA PDF İNDİR !

Mahluk da Orrman'a Ait Yazarı Kimdir ?

Mahluk da Orrman'a Ait yazarı van Arsdale 'dır. van Arsdale yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Mahluk da Orrman'a Ait PDF indir oku

Mahluk da Orrman'a Ait indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mahluk da Orrman'a Ait TIKLA PDF İNDİR !

Mahluk da Orrman'a Ait TIKLA PDF İNDİR !

Babaları tarafından terk edilmiş iki kız kardeş yavaş yavaş yemeklerden tat almamaya başlar. Aç oldukları şey başkadır. İnsan ruhunun özlemini çekerler. İnsanların korkularının, endişelerinin kokusuyla beslenirler. Artık birer ruh yiyiciye dönüşmüşlerdir. Bütün ruhlar onlar için eşsiz bir ziyafettir. Çocuklarınki hariç…

Alys ise yedi yaşında bir kız çocuğudur. Ruh yiyiciler köyüne saldırdıktan sonra her tarafını korku sarmış bir köye gönderilir. Sakinlerinin korkudan köyün etrafına koca bir kapı inşa ettiği, bu kapıda gece gündüz demeden çocuklara nöbet tutturdukları bir köye… Zaman geçtikçe Alys içinde tuhaf bir çekim hisseder. Herkesin korktuğu, ruh yiyicileri gönderdiğine inanılan Mahluk'un yaşadığı Orrman'a karşı hem de. Mahluk'a karşı. Ruh yiyicilere karşı…

Peternelle van Arsdale'dan soluksuz okuyacağınız bir genç roman!

(Tanıtım Bülteninden)

Mahluk da Orrman'a Ait TIKLA PDF İNDİR !Mahluk da Orrman'a Ait TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Mahluk da Orrman'a Ait, van Arsdale

Yorum Gönder