26 Ekim 2023

Nar Tanem Side Halil Yıldırım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Halil Yıldırım
Çevirmen: Halil Yıldırım

Nar Tanem Side indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halil Yıldırım olan ve Kurgu Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nar Tanem Side eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nar Tanem Side ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nar Tanem Side TIKLA PDF İNDİR !

Nar Tanem Side Yazarı Kimdir ?

Nar Tanem Side yazarı Halil Yıldırım 'dır. Halil Yıldırım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Nar Tanem Side PDF indir oku

Nar Tanem Side indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kurgu Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nar Tanem Side TIKLA PDF İNDİR !

Nar Tanem Side TIKLA PDF İNDİR !
"Şafak söktüğünde yorgunluklarını bir nebze de olsa uykuyla gideren köylümün alın teri henüz kurumamışken, gün doğunca yine işe koyulup ekmek peşine düşerler; hiç durmadan ve yılmadan çalışıp üretirlerdi. Gün batımına kadar sürerdi bu haklı koşturmacalar. Akşam olunca evlerinde huzur bulup dinlenirlerdi."



Sayfa Sayısı: 303

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kurgu Kültür Nar Tanem Side TIKLA PDF İNDİR !

20.06.2013

Toplama ifadelerle dolu

Kitaptaki ifadelerin edebi bir değer ifade edebilmesi için büyük çoğunluğu başka eserlerden kopyalanmış söylemler. Bu nedenle de kendine özgü bir anlatım tarzı bulunmuyor. Samimi bir dilden uzak ve sıkıcı buldum. Tavsiye etmiyorum...

Nar Tanem Side TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Nar Tanem Side, Halil Yıldırım

Yorum Gönder