26 Ekim 2023

Bir Mendil Kömür Alaaddin Kara Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Alaaddin Kara
Çevirmen: Alaaddin Kara

Bir Mendil Kömür indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alaaddin Kara olan ve Kurgu Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Mendil Kömür eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Mendil Kömür ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Mendil Kömür TIKLA PDF İNDİR !

Bir Mendil Kömür Yazarı Kimdir ?

Bir Mendil Kömür yazarı Alaaddin Kara 'dır. Alaaddin Kara yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bir Mendil Kömür PDF indir oku

Bir Mendil Kömür indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kurgu Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Mendil Kömür TIKLA PDF İNDİR !

Bir Mendil Kömür TIKLA PDF İNDİR !
Yeryüzünde yaşantı alanı geniştir, oysa öykü anlatma ve yaşantı kaydetmenin en çok birbirine benzediği alandır maden. Bu anlamda Zonguldak, defteri tutulmamış emeğin zoraki sürgüne dönüştüğü; ölümlerin ise gölgesini peşinden götürdüğü asılsız bir şehirdir. Gerçek, kömür kuyularına inerken negatifleşen hayatların ve hayallerin üzerinde, sürekli siyah bir branda vazifesi görmüştür nedense. Dört köşe bir hapishane olduğunu hiçbir zaman düşündürtmedi isanlara, ama kendini yeraltına zincirleyen gönüllülerin ilk yeraltı şehri olarak geçti, ülke tarihine.



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kurgu Kültür Bir Mendil Kömür TIKLA PDF İNDİR !Bir Mendil Kömür TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bir Mendil Kömür, Alaaddin Kara

Yorum Gönder