26 Ekim 2023

Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor İbrahim Ekinci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,7 TL
Yazarı: İbrahim Ekinci
Çevirmen: İbrahim Ekinci

Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbrahim Ekinci olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor Yazarı Kimdir ?

Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor yazarı İbrahim Ekinci 'dır. İbrahim Ekinci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Söyleşi türündedir.

Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor PDF indir oku

Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Nihayetinde herkesin hikâyesi ayak izlerindedir. Muzaffer Oruçoğlu'nun doğduğu köy Zavot bir Malakan köyüdür. Vartinik ise bir Ermeni mezrasıdır. Oruçoğlu birinde doğmuş, diğerinde baskına uğramıştır. Bu iki mekândan da birer halk sürülmüştür. Oruçoğlu'nun sürgün ve mekânsız kalmasıyla buradaki halkların sürgün ve mekânsız oluşu arasında bir ilişki olduğu söylenebilir. Aslına bakılırsa Oruçoğlu'nun şimdi yaşadığı Merlbourne'deki varlığı da öyledir. Yeter ki, "Neden Avustralya?" diye bir soran olsun… Cevabı son elli yılın sol'dan hikâyesidir.

Zavot ve Merlbourne…

Oruçoğlu'nun bu iki mekân arasında geçen kişisel hikâyesinin önemi, aynı zamanda siyasal tarihimizin önemli anlarına, zamanlarına tanıklığından kaynaklanıyor. Bizzat hikâyenin yazıcısı olarak içerden bir tanıklıktır bu. Sağlamdır. Doğrudur. Bunun kayda geçmesi gerekiyordu. Bu kitapta bu amaçlanmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Söyleşi
Etiketler; Edebiyat, Söyleşi, Muzaffer Oruçoğlu Anlatıyor, İbrahim Ekinci

Yorum Gönder