26 Ekim 2023

Adam ve Kız Deniz Erbulak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,21 TL
Yazarı: Deniz Erbulak
Çevirmen: Deniz Erbulak

Adam ve Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Deniz Erbulak olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adam ve Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adam ve Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adam ve Kız TIKLA PDF İNDİR !

Adam ve Kız Yazarı Kimdir ?

Adam ve Kız yazarı Deniz Erbulak 'dır. Deniz Erbulak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Adam ve Kız PDF indir oku

Adam ve Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adam ve Kız TIKLA PDF İNDİR !

Adam ve Kız TIKLA PDF İNDİR !
"Şairin de dediği gibi, "Her şey birdenbire oldu." Kız yalnızdı. Adam da öyle. Kız, adamı gördüğünde ne hissettiğini bilemedi. Adamsa kızı gördüğünden bile emin değildi. Belki üst katta yaşayan bir hayaldi. Belki de kentteki yüz binlerce kaybolmuş insandan biri. Adam ve Kız, saklandıkları köşelerden çıkıp birbirlerine dokunurken, bir şarkı çalmaya başladı. Başlarını kaldırdılar. Herkes onları izliyordu... Deniz Erbulak, bir apartmana hapsolmuş iki isimsiz kahramanın sessiz çığlıklarından süzdüğü tanıdık ama yepyeni bir hikâye anlatıyor. Adam ve Kız, sizi gökyüzünün mavisi gibi birdenbire saracak bir roman...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Adam ve Kız TIKLA PDF İNDİR !Adam ve Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Adam ve Kız, Deniz Erbulak

Yorum Gönder