2 Ekim 2023

Melek Deneyi James Patterson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,3 TL
Yazarı: James Patterson
Çevirmen: James Patterson

Melek Deneyi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı James Patterson olan ve Martı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Melek Deneyi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Melek Deneyi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Melek Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Melek Deneyi Yazarı Kimdir ?

Melek Deneyi yazarı James Patterson 'dır. James Patterson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Melek Deneyi PDF indir oku

Melek Deneyi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Martı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Melek Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Melek Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Sakın bu kitabı kapatıp bir köşeye koyma. Çok ciddiyim, hayatın buna bağlı. Sana hikâyemizi anlatarak önemli olan birçok şeyi tehlikeye atıyorum, ama bunları bilmen gerek. Okumaya devam et ve kimsenin seni durdurmasına izin verme.Max.

Ne olduklarını bilmiyorlar.
Onlar için planlanan gelecekten habersizler.
Geçmişleri peşlerini bırakmayacak.
Oysaki tek istedikleri hayatta kalmak.

New York Times çoksatanlar listesinde kitapları en çok yer alan yazar olarak Guinness Dünya Rekoru'nu elinde bulunduran James Patterson, Melek Deneyi ile yüreklerinizi kanatlandıracak.

(Tanıtım Bülteninden)

Melek Deneyi TIKLA PDF İNDİR !Melek Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Melek Deneyi, James Patterson

Yorum Gönder