2 Ekim 2023

Dumanlı Nehir Amitav Ghosh Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Amitav Ghosh
Çevirmen: Süha Sertabiloğlu

Dumanlı Nehir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amitav Ghosh olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dumanlı Nehir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dumanlı Nehir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dumanlı Nehir TIKLA PDF İNDİR !

Dumanlı Nehir Yazarı Kimdir ?

Dumanlı Nehir yazarı Amitav Ghosh 'dır. Amitav Ghosh yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dumanlı Nehir PDF indir oku

Dumanlı Nehir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dumanlı Nehir TIKLA PDF İNDİR !

Dumanlı Nehir TIKLA PDF İNDİR !

Tarihsel kurmaca türünün 21. Yüzyıldaki en başarılı örneklerinden biri olarak görülen Ibis Üçlemesi'nde, yolculuk bu kez Kanton'un dar sokaklarına ve su kanallarına uzanıyor. Çin'in kalabalık limanlarında Batılı ve Hintli afyon tüccarları yasadışı mallarını Çin topraklarına sokmanın yollarını ararken, genç bir ressam, eşi benzeri görülmemiş bir çiçeğin peşinde hiç bilmediği topraklarda iz sürüyor. Fakat birbirinden tümüyle farklı bu yaşamların kesiştiği Kanton'da, Çin hükümetinin afyon ticaretine karşı başlattığı savaşla, beklenmedik bir son onları bekliyor olacak.

"Ghosh'un romanı gerilim dolu, karşı konulmaz bir hikâye... Bir araya gelen küçük ayrıntılar okuru zamana ve mekâna öyle sağlam bir şekilde

bağlıyor ki, her şey bir afyon rüyası gibi hipnotize edici ve kolay kolay bırakılamaz hale geliyor."

–Daily Mail-

(Tanıtım Bülteninden)

Dumanlı Nehir TIKLA PDF İNDİR !Dumanlı Nehir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dumanlı Nehir, Amitav Ghosh

Yorum Gönder