2 Ekim 2023

Lambam Onur Alan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Onur Alan
Çevirmen: Onur Alan

Lambam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Onur Alan olan ve Cenevre Fikir Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lambam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lambam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lambam TIKLA PDF İNDİR !

Lambam Yazarı Kimdir ?

Lambam yazarı Onur Alan 'dır. Onur Alan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Lambam PDF indir oku

Lambam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cenevre Fikir Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lambam TIKLA PDF İNDİR !

Lambam TIKLA PDF İNDİR !

Lambam; kendimizi kaybettiğimiz ve her şeyden vazgeçtiğimiz o anlarda, yaşamın bizi hiç planda olmayan ilginç deneyimleri ile buluşturduğu şeyleri nasıl kaçırdığımıza tanıklık edip kendimizle buluşabilmemize yardım edecek bir kitap olma özelliği taşımaktadır. Ve bu yüzden içinde yaşadığımız hayatı, yeniden sorgulamamıza ve ona yeni bir perspektif inşa etmemize fırsat tanıyacaktır. İçerisinde bolca bilgi, deneyim, sorgu ve farkındalık barındırır.

Yaşama dokunmak isteyen herkese...

(Tanıtım Bülteninden)

Lambam TIKLA PDF İNDİR !Lambam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Lambam, Onur Alan

Yorum Gönder