2 Ekim 2023

Gelecek Günlerin Hikayesi H. G. Wells Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: H. G. Wells
Çevirmen: Pınar Dinçkurt

Gelecek Günlerin Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı H. G. Wells olan ve Laputa Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gelecek Günlerin Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gelecek Günlerin Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gelecek Günlerin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Gelecek Günlerin Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Gelecek Günlerin Hikayesi yazarı H. G. Wells 'dır. H. G. Wells yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Gelecek Günlerin Hikayesi PDF indir oku

Gelecek Günlerin Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Laputa Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gelecek Günlerin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Gelecek Günlerin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

"Gelecek Günlerin Hikâyesi" 1897'de The Pall Mall Magazine'de yayınlanan beş bölümünden oluşan bir roman.

Wells, 22. yüzyılın Londra'sını distopik bir gelecekte betimliyor. Şehirleşmenin, sınıf savaşı, tıp, iletişim, ulaştırma, tarım teknolojisi vb konular üzerine birçok şey söylüyor. Tabii Wells'in her zaman ki gibi bir sosyolog gözüyle ve anlatımıyla.


Wells'in yaratmış olduğu atmosfer, yıllar sonra yazılacak olan Isaac Asimov'un Robot Serisinin okuyucularına tanıdık gelecektir. Asimov'un öyküleri arasındaki paralellikler dikkat çekicidir.

"Gelecek Günlerin Hikâyesi" distopyanın ilk örneklerindendir.

Wells tıpkı Quevedo gibi, Voltaire gibi, Goethe gibi ve kimi başka yazarlar gibi, edebiyatı iyi bilen biri olmaktan çok edebiyatın kendisi.

-Jorge Luis Borges-

(Tanıtım Bülteninden)

Gelecek Günlerin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Gelecek Günlerin Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Gelecek Günlerin Hikayesi, H. G. Wells

Yorum Gönder