2 Ekim 2023

İhtişam Vladimir Nabokov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,95 TL
Yazarı: Vladimir Nabokov
Çevirmen: Sabri Gürses

İhtişam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vladimir Nabokov olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İhtişam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İhtişam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İhtişam TIKLA PDF İNDİR !

İhtişam Yazarı Kimdir ?

İhtişam yazarı Vladimir Nabokov 'dır. Vladimir Nabokov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İhtişam PDF indir oku

İhtişam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İhtişam TIKLA PDF İNDİR !

İhtişam TIKLA PDF İNDİR !

"Yıldızlı evrenin trapezlerinde uçaninsan düşüncesi, altında uzanan matematikle birlikte, ağla çalışan ama birdenbire ağın aslında orada olmadığını fark eden bir akrobata benzer – Martin bu baş dönmesine kadar giden, yeni bir hesapla korkusunu aşanları kıskanıyordu." "İhtişam, döneminin genç Avrupalı yazınının en iyi örneklerinde mevcut olan sivri dilli ama bir o kadar da kayıtsız mesafeliliğe sahip."

V.S. PRITCHETT


"Kadehimizi Nabokov'a kaldıralım! İhtişam isminin hakkını veriyor. Dili müzik gibi ahenkli, en güzel sahneler adeta bir şampanyanın mantarının patlaması gibi."


-KIRKUS REVIEWS-

(Tanıtım Bülteninden)

İhtişam TIKLA PDF İNDİR !İhtişam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İhtişam, Vladimir Nabokov

Yorum Gönder