27 Ekim 2023

Kış Bahçesinden Fotoğrafa A. Tufan Palalı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: A. Tufan Palalı
Çevirmen: A. Tufan Palalı

Kış Bahçesinden Fotoğrafa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı A. Tufan Palalı olan ve Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kış Bahçesinden Fotoğrafa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kış Bahçesinden Fotoğrafa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kış Bahçesinden Fotoğrafa TIKLA PDF İNDİR !

Kış Bahçesinden Fotoğrafa Yazarı Kimdir ?

Kış Bahçesinden Fotoğrafa yazarı A. Tufan Palalı 'dır. A. Tufan Palalı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kış Bahçesinden Fotoğrafa PDF indir oku

Kış Bahçesinden Fotoğrafa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kış Bahçesinden Fotoğrafa TIKLA PDF İNDİR !

Kış Bahçesinden Fotoğrafa TIKLA PDF İNDİR !

"Kitabın en önemli yazılış nedenlerinden biri olan kış bahçe­si fotoğrafını ne kitabın içinde ne de başka bir mecrada göre­meyiz. Adeta saklıyordur fotoğrafı Barthes.'' Elinizdeki kitap işte bu fotoğrafın peşine düşüyor ve müthiş bir "Camera Lucida Anlama Kılavuzuna'' dönüşüyor. Fotoğraf yazınının tartışmasız baş yapıtı olan Camera Lucida, "hayat küçük yalnızlık darbelerinden oluşur'' diye başlar. Elinizdeki kitap ise 'dokunuşsuz temasın' izlerini sürüyor…



Göstermenin ötesinde, söylemeyi vadediyorsa bir fotoğraf;öznelliği hiçe sayan toplumsalın onayına sunmaktansakınmak adına, ona mümkün olabilecek en büyüktutsaklığıvermekten başka seçenek kalır mı?


Bu kitap, saklanan bir fotoğrafa ulaşmak için yapılan kovuşturmanın aktarılabilen notları.



İkame edilemeyene ulaşma güzergâhında karşılaştıklarımız, olanaksızı azaltmıyorsa; bitimsiz de görünse, bu yolculuğa değer. Anlam arayışı, macera, gayret değil bu; dokunuşsuz temasın izleri…



(Tanıtım Bülteninden)



Kış Bahçesinden Fotoğrafa TIKLA PDF İNDİR !Kış Bahçesinden Fotoğrafa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kış Bahçesinden Fotoğrafa, A. Tufan Palalı

Yorum Gönder