27 Ekim 2023

Boş Özne Dolu Nesne Ruhi Konak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ruhi Konak
Çevirmen: Ruhi Konak

Boş Özne Dolu Nesne indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ruhi Konak olan ve Lakin Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Boş Özne Dolu Nesne eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Boş Özne Dolu Nesne ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Boş Özne Dolu Nesne TIKLA PDF İNDİR !

Boş Özne Dolu Nesne Yazarı Kimdir ?

Boş Özne Dolu Nesne yazarı Ruhi Konak 'dır. Ruhi Konak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Boş Özne Dolu Nesne PDF indir oku

Boş Özne Dolu Nesne indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Lakin Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Boş Özne Dolu Nesne TIKLA PDF İNDİR !

Boş Özne Dolu Nesne TIKLA PDF İNDİR !

Modernizme ve rasyonalizme aba üstünden sopa sallayan düşünürlerin ruhlarını, isimlerine kelime aralarında yer vererek şenlendiren, minyatür özelinde geleneksel sanatların, Türkiye'ye özgü modernizm ve rasyonalizmle yaşadığı sorunlu diyaloğu gözler önüne seren Ruhi Konak'ın bu çalışması, alanında önemli bir boşluğu doldurmayı amaçlıyor.

Boşluğu; klişeden icazet almadan, entelektüel gevezelik tuzağına düşmeden, akademik kolaycılığa ve işgüzarlığa bel bağlamadan dolduran Boş Özne Dolu Nesne; sadece modernizm ve rasyonalizmden değil, gelenekten, minyatür özelinde geleneksel sanatlardan söz açıldığında, ifrat ile tefrit arasında gidip gelenlere, mutedil olmadan kavramların içinin doldurmamalarını öneriyor. Öneriye kulak verenlere, sadece teorik değil, şiirin yan rolde sırasını beklemediği kurgusal bir metinle eşlik edeceğini söylemeden edemiyor.

Hakikiliğin ve samimiliğin şairlerinden Edip Cansever'in karanfilinin kokusunu içine sindiren bu itiraf, "elden ele", diyar diyar dolaştırılmayı fazlasıyla hak ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Boş Özne Dolu Nesne TIKLA PDF İNDİR !Boş Özne Dolu Nesne TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Boş Özne Dolu Nesne, Ruhi Konak

Yorum Gönder