2 Ekim 2023

Kendime Sarılır Donarım Gökhan Sarak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,63 TL
Yazarı: Gökhan Sarak
Çevirmen: Ünsal Ünlü

Kendime Sarılır Donarım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gökhan Sarak olan ve Mat Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kendime Sarılır Donarım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendime Sarılır Donarım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendime Sarılır Donarım TIKLA PDF İNDİR !

Kendime Sarılır Donarım Yazarı Kimdir ?

Kendime Sarılır Donarım yazarı Gökhan Sarak 'dır. Gökhan Sarak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kendime Sarılır Donarım PDF indir oku

Kendime Sarılır Donarım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mat Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendime Sarılır Donarım TIKLA PDF İNDİR !

Kendime Sarılır Donarım TIKLA PDF İNDİR !
Belki de, benim kalbim terkedilmiş bir tek odalı evin açık unutulmuş penceresiydi. Orada hasret rüzgârları esip durdu tek yönlü olarak sana doğru…

Belki de senin kalbin açık unutulmuş ve sürekli gıcırdayan bir kapıydı. Penceremden esen hasret rüzgârları kapının açık olduğunu gördü cereyan yaptı. Fakat hava değişimi fena sarsmıştı yüreğimi. Pencereyi ebediyen kapadım artık. Kabullenmem gereken son cümlem ile benimsedim; Kendime Sarılır Donarım…

Gökhan Sarak kabına sığmayan coşkun heyecanı, keskin zekâsı ve ince duygusallığı ile genç, dinamizmiyle aşka ve hayata bazen canhıraş, bazen de ince ve mütebessim dokunuşlarda bulunuyor. Sürükleyici ve seri üslubuyla yazdığı bu ilk kitabında aşkın gençlik arzusu kadar hayata karşı reflekslerini de gösteriyor. Bu genç yazara kendinizde yer açmaya hazır mısınız?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Mat Kitap Kendime Sarılır Donarım TIKLA PDF İNDİR !Kendime Sarılır Donarım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kendime Sarılır Donarım, Gökhan Sarak

Yorum Gönder