2 Ekim 2023

Kefensizler Mezarlığı Kayahan Demir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Kayahan Demir
Çevirmen: Kayahan Demir

Kefensizler Mezarlığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kayahan Demir olan ve Carpediem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kefensizler Mezarlığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kefensizler Mezarlığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kefensizler Mezarlığı TIKLA PDF İNDİR !

Kefensizler Mezarlığı Yazarı Kimdir ?

Kefensizler Mezarlığı yazarı Kayahan Demir 'dır. Kayahan Demir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Kefensizler Mezarlığı PDF indir oku

Kefensizler Mezarlığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Carpediem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kefensizler Mezarlığı TIKLA PDF İNDİR !

Kefensizler Mezarlığı TIKLA PDF İNDİR !


"Mezarlığa doğru attığım her bir adımda bacaklarım daha da titriyordu. Ayaklarım hâlâ çıplaktı, ama bu durum umurumda bile değildi. Birkaç dakika sonra mezarlığın içine girmiş bata çıka yoğun bir toprak katmanının üzerinde yürüyordum. O sırada, mezarlığın demir kapısı iki koldan usul usul açılıp kapanmaya başladı. Hareket ettikçe acı çekercesine gıcırdıyordu. Sonra aniden büyük bir gürültüyle kapandı. Korkudan beynim zonkluyordu. Ama kendimi toplamalı ve yapmam gerekeni yapmalıydım. O esnada ayak bileklerimde hissettiğim soğuk bir el, her şeyin sonunun geldiğine işaretti. "

Dört astronomi öğrencisi İstanbul'dan Harran'a giderken, terk edilmiş virane bir evde başlarına geleceklerden habersizdir... Seneler önce bu evde ve karşısındaki lanetli mezarlıkta yaşanan korkunç olayları ancak evdeki çekmecede buldukları gizemli bir defterde yazılanları okuyarak öğrenirler. Böylece kendilerini geçmişte saklı kalmış bir kâbusun da içinde bulacaklardır. Onlar için artık tek bir kurtuluş yolu vardır; Kefensizler Mezarlığı'nın sakinleriyle yüzleşmek...
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 78

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Carpediem Kitap

Kefensizler Mezarlığı TIKLA PDF İNDİR !Kefensizler Mezarlığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Kefensizler Mezarlığı, Kayahan Demir

Yorum Gönder