31 Ekim 2023

Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı Işıl Özgentürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,56 TL
Yazarı: Işıl Özgentürk
Çevirmen: Işıl Özgentürk

Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Işıl Özgentürk olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı TIKLA PDF İNDİR !

Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı Yazarı Kimdir ?

Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı yazarı Işıl Özgentürk 'dır. Işıl Özgentürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı PDF indir oku

Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı TIKLA PDF İNDİR !

Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı TIKLA PDF İNDİR !
"Moskova'yı, Leningrad'ı, Kırgızistan'ın başkenti Alma Ata'yı, hep o aşkla birlikte dolaştım, karşı koymaktan vazgeçtim, benimle birlikte otel odalarına, dağ başlarına, Sovyet kooperatiflerinin mükellef sofralarına, Nazım Hikmet'in cenazesini kaldırdıkları geniş avluya, Moskova'nın Arbat Sokağı'ndaki sanatçıların tuvallerine girmesine izin verdim. O uzun yolculuktan döndüğümde, 'Hadi bana anlat,' dedi. 'Neler yaşadın?' Galiba bu aşkın bu kadar uzun sürmesinin sırrı buydu, benim hiç durmadan hikâyeler anlatmam. Şimdi onu hep bir sevişme sonrası dinginliğinde, benim hikâyelerimi dinlerken anımsadığıma göre, öyle olmalı."

Işıl Özgentürk çok yönlü bir yazar. Film senaryoları, çocuk kitapları, oyunları, öykü ve anı kitapları, köşeyazıları ve gazeteciliği ile adını geniş kitlelere duyurdu. Bu kitaptaki öyküler son çalışmaları. İçtenlikli ve etkileyici diliyle, hayatın içinden alınma konularıyla, acıtan gerçekçiliğiyle, kâh şiirsel kâh masalsı anlatımıyla belleklerde iz bırakacak bu öyküler Işıl Özgentürk'ün açtığı farklı dünyaları tanımak isteyenler için.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı TIKLA PDF İNDİR !Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kedilerin, Martıların ve Delilerin Zamanı, Işıl Özgentürk

Yorum Gönder