28 Ekim 2023

İki Ateş Arasında Ali Haydar Haksal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Ali Haydar Haksal
Çevirmen: Ali Haydar Haksal

İki Ateş Arasında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Haydar Haksal olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İki Ateş Arasında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Ateş Arasında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !

İki Ateş Arasında Yazarı Kimdir ?

İki Ateş Arasında yazarı Ali Haydar Haksal 'dır. Ali Haydar Haksal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İki Ateş Arasında PDF indir oku

İki Ateş Arasında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !

İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !
İki Ateş Arasında farklı dünyaları derinlemesine ele alan bir roman. Doğu-Batı, kadın-erkek, entelektüelin dünyası ile realite arasındaki çatışmalar ateşlerden bazıları. Ali Haydar Haksal, bu romanında bir yazarın hayatındaki çatışmalardan çıkarak toplumsal kırılma noktalarına varır. İki Ateş Arasında'da derinlik ve yüzeysellik, parçalanmış yaşamlar ve nefisle mücadele gibi modern zamanın problemleri işlenmiştir. Çağ yangınında nefisle mücadele elde tutulan ateşlerden en yakıcı olanıdır. Ali Haydar Haksal, bu romanında okuru, kendini tanımaya çağırıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İz Yayıncılık İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !İki Ateş Arasında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İki Ateş Arasında, Ali Haydar Haksal

Yorum Gönder