29 Ekim 2023

Gönlümün Dinlenme Odası Şerife Gökcek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,3 TL
Yazarı: Şerife Gökcek
Çevirmen: Şerife Gökcek

Gönlümün Dinlenme Odası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şerife Gökcek olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gönlümün Dinlenme Odası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gönlümün Dinlenme Odası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gönlümün Dinlenme Odası TIKLA PDF İNDİR !

Gönlümün Dinlenme Odası Yazarı Kimdir ?

Gönlümün Dinlenme Odası yazarı Şerife Gökcek 'dır. Şerife Gökcek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Gönlümün Dinlenme Odası PDF indir oku

Gönlümün Dinlenme Odası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gönlümün Dinlenme Odası TIKLA PDF İNDİR !

Gönlümün Dinlenme Odası TIKLA PDF İNDİR !
Önünde durduğum kocaman bir pencere. Kocamanlığı belli ki çocukluğumdan. Ev de kocaman, pencere de, gökyüzü de. Her gece rüyalarımda gördüğüm aynı ev, aynı oda, aynı pencere. Farklı diyarlara açılan bir kapı gibi. Açıldığında ne sonsuz, ne boşlukta bir his verir; taze ot, iğde ve dut kokusu. Ne yakışırdı bu manzaraya bir deniz diye geçirdim içimden. Gerçi olmasa da fark etmez, olmayan her şey hayal gücüme hizmet eder. Kapadım gözümü az ötede yeşilimsi mavimsi ılık bir su, kısa bir kumsal. Elimi uzatsam su ellerimde sanki.
Geceleri defalarca uçtum oradan. Tanımadığım bilmediğim yerlere. Kuş bakışı dünya, kuş bakışı hayatlar. Her şeye rağmen bakmaya değer; her şeye rağmen umutlu, isyankar ve hür.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 103

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Gönlümün Dinlenme Odası TIKLA PDF İNDİR !Gönlümün Dinlenme Odası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Gönlümün Dinlenme Odası, Şerife Gökcek

Yorum Gönder