31 Ekim 2023

Edebiyat ve Öteki Alanlar Tahir Abacı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Tahir Abacı
Çevirmen: Murat Akkan

Edebiyat ve Öteki Alanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahir Abacı olan ve İkaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edebiyat ve Öteki Alanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edebiyat ve Öteki Alanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edebiyat ve Öteki Alanlar TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat ve Öteki Alanlar Yazarı Kimdir ?

Edebiyat ve Öteki Alanlar yazarı Tahir Abacı 'dır. Tahir Abacı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Edebiyat ve Öteki Alanlar PDF indir oku

Edebiyat ve Öteki Alanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edebiyat ve Öteki Alanlar TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat ve Öteki Alanlar TIKLA PDF İNDİR !
Edebiyat ve Öteki Alanlar, edebiyatın eleştiri, deneme, anı, biyografi, roman, dilbilim, yapısalcılık, ruhbilim, felsefe, sosyoloji, siyaset, ideoloji, tarih, gelenek, estetik, ütopya, müzik, sinema, aşk, bohem, karşı cins, fantazya, mektup, doğa, teknoloji, şehir, tren, yolculuk gibi olgularla kesişmeleri üzerine çatılmış yazılardan oluşmaktadır.

Başta şiir olmak üzere edebiyatın her alanında ürün vermiş olan TAHİR ABACI, edebiyat incelemesi, kültürel araştırma, eleştiri, deneme ve polemik söylemlerini harman ederek oluşturduğu yazılarda çağdaş edebiyatın pek çok sorununa da, açık ve duru bir üslupla cevaplar arıyor. Edebiyatın kendi özgül araçlarına sahip bir tür olduğunu sürekli anımsatan yazar, kesişmelerin, buluşmaların yanı sıra, özellikle yapısalcı dilcilerin "tasallut"u karşısında alan savunması niteliğinde eleştiriler de yapıyor. Pek çok yazıda ise, edebiyatın geçmişi de yoklanarak, renkli bir deneme dili geliştiriliyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İkaros Yayınları Edebiyat ve Öteki Alanlar TIKLA PDF İNDİR !Edebiyat ve Öteki Alanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Edebiyat ve Öteki Alanlar, Tahir Abacı

Yorum Gönder