28 Ekim 2023

Dedikoducu Kız Üçüzler Cecily von Ziegesar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Cecily von Ziegesar
Çevirmen: Burcu T. Zourbakis

Dedikoducu Kız Üçüzler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cecily von Ziegesar olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dedikoducu Kız Üçüzler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dedikoducu Kız Üçüzler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dedikoducu Kız Üçüzler TIKLA PDF İNDİR !

Dedikoducu Kız Üçüzler Yazarı Kimdir ?

Dedikoducu Kız Üçüzler yazarı Cecily von Ziegesar 'dır. Cecily von Ziegesar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dedikoducu Kız Üçüzler PDF indir oku

Dedikoducu Kız Üçüzler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dedikoducu Kız Üçüzler TIKLA PDF İNDİR !

Dedikoducu Kız Üçüzler TIKLA PDF İNDİR ! Blaır Waldorf Ve Serena Van Der Woodsen, Yukarı Doğu Yaka'ya Hükmeden İki Prensesti... Şu Ana Kadar. Manhattan'ı Kasıp Kavurma Sırası Artık Carlyle Kardeşlerde! Montblanc dolma kalemlerinizi, Chloé okul çantalarınızı ve kaşmir hırkalarınızı hazırlayın: Yukarı Doğu Yaka'da yepyeni bir mevsim başlıyor ve karşı konulamaz Carlyle üçüzleri Manhattan'ı sarsıyor. Tahmin ettiğiniz üzere, bir başka çılgın ve acımasız yıl bizi bekliyor. Tüm ağız sulandıran ayrıntıları fısıldayacak olan bendeniz, yine sizinleyim... Beni sevdiğini biliyorsun. Dedikoducu Kız.

(Tanıtım Bülteninden)

Dedikoducu Kız Üçüzler TIKLA PDF İNDİR !Dedikoducu Kız Üçüzler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dedikoducu Kız Üçüzler, Cecily von Ziegesar

Yorum Gönder