27 Ekim 2023

Bir Zamanların Anısına Tez Yabgu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,61 TL
Yazarı: Tez Yabgu
Çevirmen: Tez Yabgu

Bir Zamanların Anısına indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tez Yabgu olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Zamanların Anısına eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Zamanların Anısına ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Zamanların Anısına TIKLA PDF İNDİR !

Bir Zamanların Anısına Yazarı Kimdir ?

Bir Zamanların Anısına yazarı Tez Yabgu 'dır. Tez Yabgu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Zamanların Anısına PDF indir oku

Bir Zamanların Anısına indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Zamanların Anısına TIKLA PDF İNDİR !

Bir Zamanların Anısına TIKLA PDF İNDİR ! Hançerlenmiş yüreklerin gözyaşlarıyla terk ettikleri bir şehirdi. Arzuların dorukları bulduğu, zaman kavramının tamamen kaybolduğu; dumanlı bir yorgun tebessüm bahçesiydi. Orada geçirdiğim son bir yıl için hayatımın kim bilir son kaç yılını feda etmeye hazırdım; çift haneli olan. Hayatın farklı diyarlarındaki her yaşantı, ayrı bir kitabın serüvenidir. Burada barınan benim en değerli başyapıtlarımdan birisi ve yine tıpkı eski ve güzel günlerdeki gibi, en sevdiğim saatlerde giriyorum bu şehre. Senede birkaç hafta geçici mutluluklar satın alındı bu şehirde. Senede bir ay gerçek yürekler parçalandı.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:183

Ebat:13x19,5

İlk Baskı Yılı:2017

Hamur Tipi:2. Hamur

Baskı Sayısı:1. Basım

Bir Zamanların Anısına TIKLA PDF İNDİR !Bir Zamanların Anısına TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Zamanların Anısına, Tez Yabgu

Yorum Gönder