27 Ekim 2023

Ay Fazındayım Barış Kula Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Barış Kula
Çevirmen: Barış Kula

Ay Fazındayım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barış Kula olan ve Artos Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ay Fazındayım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ay Fazındayım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ay Fazındayım TIKLA PDF İNDİR !

Ay Fazındayım Yazarı Kimdir ?

Ay Fazındayım yazarı Barış Kula 'dır. Barış Kula yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Ay Fazındayım PDF indir oku

Ay Fazındayım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artos Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ay Fazındayım TIKLA PDF İNDİR !

Ay Fazındayım TIKLA PDF İNDİR !

bir annenin göğsünde bir mevsim daha yaşayacaktık cennet kokusundan süzülüp gerdanından akacaktık küçük pabuçlarından öpüp büyük adımlar atacak belki bir tutam insan yaratacaktık dalgaların göğsünde üşüyor şimdi öpülesi elleri annesinin uzağına akmış kundak tutan soğuk bedeni bir el kadar kırmızı kefen teneşirde kum ve sübyan bir ölüm şimdi hangi ideoloji tarif eder ırkın rengini hangi anne, nasıl tarif eder suriyeli küçük aylan'ın sahile vuran küçük bedenini -edemez

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı: 112

Ebat: 13,5x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Ay Fazındayım TIKLA PDF İNDİR !Ay Fazındayım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Ay Fazındayım, Barış Kula

Yorum Gönder