28 Ekim 2023

Bana Gelince Ben Hep Aşığım Sandro Settimj Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,31 TL
Yazarı: Sandro Settimj
Çevirmen: Güliz Akyüz Yıldırım

Bana Gelince Ben Hep Aşığım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sandro Settimj olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bana Gelince Ben Hep Aşığım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bana Gelince Ben Hep Aşığım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bana Gelince Ben Hep Aşığım TIKLA PDF İNDİR !

Bana Gelince Ben Hep Aşığım Yazarı Kimdir ?

Bana Gelince Ben Hep Aşığım yazarı Sandro Settimj 'dır. Sandro Settimj yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Bana Gelince Ben Hep Aşığım PDF indir oku

Bana Gelince Ben Hep Aşığım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bana Gelince Ben Hep Aşığım TIKLA PDF İNDİR !

Bana Gelince Ben Hep Aşığım TIKLA PDF İNDİR !
Bir İtalyan erkeğinin birinci ağızdan hislerinden bahsetmesi nadirdir. Küçücük bir öpücüğün ardından balkabağına dönüşen, bazen inatçı derecede antipatik olabilen, bazen anne şefkatiyle yaklaşan ama hiç beklemediğim anlarda beni şaşkına döndüren, nelerden hoşlandığını, nelere karşı çıkacaklarını kestiremediğim kadınlarla tanıştım... Hayatım onları anlamaya çalışmakla geçiyordu ve görünüşe göre kadınlarla ilgili aldığım her kararın sonucu bir öncekinden daha da kötü bir şekilde sonuçlanıyordu. Her şeyi içtenlikle itiraf ettiğim psikoloğum bile bu işin içinden çıkamamış gibi görünüyordu. Tüm bu sonu gelmez gönül maceralarının nerede biteceğini, beyaz atlı prensesimi nerede bulacağımı merak ediyordum. Ta ki onunla tanışana kadar…

Melankolik geçişleriyle ironik ve keyifli bir roman. Bana Gelince Ben Hep Âşığım, sıkça kendi kırılganlıklarının kurbanı olan, sadece görünüşte pişman olmaz bir alaycılık sergileyen, tamamen saf olmayan şaşkınlıkları ve kendini sevdiren içtenliğiyle günümüz erkeğinin duygusal kayboluşunu birinci ağızdan anlatan bir roman. Erkeklerin biriktirdiği, içinde gülünen, ağlanan, hayal kurulan ve aşkın düşünüldüğü bir dizi maceranın hikâyesi
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Eksik Parça Bana Gelince Ben Hep Aşığım TIKLA PDF İNDİR !Bana Gelince Ben Hep Aşığım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Bana Gelince Ben Hep Aşığım, Sandro Settimj

Yorum Gönder