31 Ekim 2023

Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü Emin Karaca Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Emin Karaca
Çevirmen: Aydın İleri

Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emin Karaca olan ve Asi Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü Yazarı Kimdir ?

Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü yazarı Emin Karaca 'dır. Emin Karaca yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü PDF indir oku

Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Asi Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !
Gümüşhane'nin 'Kelkit' ilçesinde bir manifaturacı babanın oğlu olarak dünyaya gelen, çalışkanlığı, azmi ve ticari zekasıyla Türkiye'nin en büyük medya imparatorluğunu kurmayı başaran bir patronun öyküsü... Kelkit'li Aydın Doğan'ın öyküsünü tek solukta okuyacaksınız... Çünkü bu aynı zamanda Türkiye'nin son 50 yılının hikayesidir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 220

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Asi Kitap Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Aydın Doğan - Bir Medya Patronunun Öyküsü, Emin Karaca

Yorum Gönder