29 Ekim 2023

Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım Sultan Özateş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Sultan Özateş
Çevirmen: Sultan Özateş

Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sultan Özateş olan ve Ark Kitapları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım TIKLA PDF İNDİR !

Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım Yazarı Kimdir ?

Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım yazarı Sultan Özateş 'dır. Sultan Özateş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım PDF indir oku

Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ark Kitapları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım TIKLA PDF İNDİR !

Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım TIKLA PDF İNDİR !
Yürek, günlük hislerle renklenip, zamanı yaşamadan sürecini tamamlıyor sadece. Günlük yaşamımızda etkilendiğimiz hislerin etkisi, yüreğin istekleri, düşlerin göstergesi, düşlerin armonisi, onların arasında sıkışan hayatın sesidir.Efruzlu Notları elinize aldığınızda ay yüzlü Mehlika' nın günlük notlarında kendi hislerinize yakın çok şey bulacaksınız.


Anlık duyguların satırlarında renkli bir yolculuğa çıkacaksınız. Kaybolan sevgilerin güzelliğinde demlenen hayallerin kelimelerinde mutlu olacaksınız.Bir yazının içinde yaşanmış kısa masallarda yüreklerin ay gibi tutulmasına rüzgâr, martı, keder, hüzün, naz, buğulanmış kirpikler ya da hatıralardaki kırgınlıkları okuyacaksınız.Her bir notum mevsimi olmayan içselliğime gelen misafirim gibi oldu. Notlarıma eşlik eden yüreğime, arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 99

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ark Kitapları Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım TIKLA PDF İNDİR !Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ay Yüzlü Mehlikam Efruzlu Notlarım, Sultan Özateş

Yorum Gönder