28 Ekim 2023

Ankara Destanı Üstün Dökmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,75 TL
Yazarı: Üstün Dökmen
Çevirmen: Üstün Dökmen

Ankara Destanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Üstün Dökmen olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ankara Destanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ankara Destanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ankara Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Ankara Destanı Yazarı Kimdir ?

Ankara Destanı yazarı Üstün Dökmen 'dır. Üstün Dökmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Ankara Destanı PDF indir oku

Ankara Destanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ankara Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Ankara Destanı TIKLA PDF İNDİR !
Bu destanda Ankara'nın dünü, bugünü ve tarihi; Türkiye Cumhuriyeti var. Dünlük günlük, sosyal, politik eleştiri ve aşk da... Özellikle Dökmen'in, Ankara'ya, eşine, ağaçlara, kedilere olan aşkı da dile getiriliyor sık sık...

Öte yandan mekân ve özgürlük sorunu, dört boyuta ilişkin görecelilik ve pozitif bilimin özü, özelliği, yaşamın güzelliği irdeleniyor. Arada destancımız şairliğini ti'ye de alıyor.

Destanlar, doğarlar ve büyürler. Ankara Destanı da şairin bahçesinde, bundan böyle büyüyecektir belki de.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 408

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Ankara Destanı TIKLA PDF İNDİR !Ankara Destanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Ankara Destanı, Üstün Dökmen

Yorum Gönder