7 Eylül 2023

Yücelme Ahmet İnce Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Ahmet İnce
Çevirmen: Burak Fidan

Yücelme indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet İnce olan ve Raskol'un Baltası yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yücelme eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yücelme ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yücelme TIKLA PDF İNDİR !

Yücelme Yazarı Kimdir ?

Yücelme yazarı Ahmet İnce 'dır. Ahmet İnce yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yücelme PDF indir oku

Yücelme indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Raskol'un Baltası yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yücelme TIKLA PDF İNDİR !

Yücelme TIKLA PDF İNDİR !

Hayat herkese cömert davranmaz. Cömert davranmadığı zaman da insan, hayatın hayhuyundan ve maddi dertlerinden uzaklaşıp yücelme ihtiyacı duyar. Yücelme, sıkı bir öfke romanı. Urfa'da başladığı cinayetlerle kendine bir yücelme ve arınma arayan Kadri Maraz'ın polisiye kılığına girmiş psikolojik serüveni. Kendini bir adalet savaşçısı olarak gören bir katilin hikâyesi. Yücelme'yi yazdığında Ahmet İnce henüz Suç ve Ceza'dan başka hiçbir kitap okumamıştı ve İgdaş'ta işçi olarak çalışıyordu. İlk kez tanışacağınız Ahmet İnce için bu ilk romanı, tıpkı kahramanı Kadri Maraz gibi yaratıcılık yoluyla elde edilen bir adaletin ve yücelmenin aracı olacaktı. Yücelme, benzersiz bir yazardan benzersiz bir kitap.



(Tanıtım bülteninden)



Yücelme TIKLA PDF İNDİR !Yücelme TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yücelme, Ahmet İnce

Yorum Gönder