7 Eylül 2023

Esther Kyra İzzet Yasar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: İzzet Yasar
Çevirmen: Ahmet Güntan

Esther Kyra indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İzzet Yasar olan ve Raskol'un Baltası yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Esther Kyra eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Esther Kyra ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Esther Kyra TIKLA PDF İNDİR !

Esther Kyra Yazarı Kimdir ?

Esther Kyra yazarı İzzet Yasar 'dır. İzzet Yasar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Esther Kyra PDF indir oku

Esther Kyra indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Raskol'un Baltası yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Esther Kyra TIKLA PDF İNDİR !

Esther Kyra TIKLA PDF İNDİR !

Tarihle hesaplaşmanın sıkça dile getirildiği bir dönemden geçiyoruz. Ama size de bir şey eksik gelmiyor mu? – Edebiyat. Tarihle hesaplaşmanın en serbest ve insanı düşündürüp değiştirerek yapıldığı alanın yaratıcılık olduğunu düşünüyorsanız o zaman bu talebinize İzzet Yasar'dan daha iyi kim cevap verebilir? Safiye Sultan'ın saraya bir limuzinle gidip gelen tefecisi Esther Kyra sizi Osmanlı'nın sert gerçekleriyle tanıştırıyor. Mevlânâ özel bir üniversitede bilim felsefesi dersleri verirken kadın Şems onu baştan çıkarıyor. Türkiye'nin yine olağanüstü bir döneminde, işkenceci Polis Edip düğümü annesinin koynunda çözüyor. Öykümüzün yaramaz çocuğu şair İzzet Yasar'dan anlatı özellikleri taşıyan, kara mizahıyla okuma zevki veren, üç kışkırtıcı senaryo.



(Tanıtım bülteninden)



Esther Kyra TIKLA PDF İNDİR !Esther Kyra TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Esther Kyra, İzzet Yasar

Yorum Gönder