27 Eylül 2023

Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Bilgetoy yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği PDF indir oku

Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgetoy yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği TIKLA PDF İNDİR !

Büyük bir lanetin pençesinde düşen Baskerville'lerin üç nesil erkekleri gizemli bir şekilde öldürülmektedir. Baskerville'lerin Büyük dedelerinden biri torunlarına bu laneti haber veren bir mektup bırakır.

Bataklıklara çok yakın bir yerde bulunan malikanenin yeni mirasçısı Bozkırın ortasında bütün bu olanlardan habersiz adım adım ölümün kollarına itilmektedir. Sherlock Holmes ve arkadaşı Watson bu sır perdesini aralamak için bozkırın ortasında bulunan malikaneye gelirler. Fakat hiç beklemedikleri bir olayla her şey içinden çıkılmaz bir hale dönüşür.

Fransız gazetesi "Le Monde" 'un yüz yılın yüz kitabı olarak nitelediği bu romanı bir solukta okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes - Baskervillelerin Köpeği, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder