14 Eylül 2023

Shakespeare'in Soneleri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Shakespeare'in Soneleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Gülnar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 330 sayfalık Shakespeare'in Soneleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Shakespeare'in Soneleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Shakespeare'in Soneleri TIKLA PDF İNDİR !

Shakespeare'in Soneleri Yazarı Kimdir ?

Shakespeare'in Soneleri yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Shakespeare'in Soneleri PDF indir oku

Shakespeare'in Soneleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gülnar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 330 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Shakespeare'in Soneleri TIKLA PDF İNDİR !

Shakespeare'in Soneleri TIKLA PDF İNDİR !

Tam bir Rönesans sanatçısı olan Shakespeare yanlızca İngiltere'nin değil, aynı zamanda dünya tarihinin en büyük oyun yazarı olarak geniş çevreler tarafından değerlendirilir. 1564-1616 yılları arasındayaşayan William Shakespeare, dönemin İngiltere kraliçesi 1. Elizabeth'in de parasal desteğiyle kırka yakın tarihi, komedi, trajedi ve romantik oyunlar yazmıştır. Shakespeare oyunlarıyla öne çıkan bir sanatçı olsa da, yaşamı boyunca 154 adet sone yazmıştır. Sone de ka iyeli 14 dizeden oluşan batıedebiyatı şiir biçimidir. William Shakespeare'in soneleri ise çoğunlukla "abab cdcd efef gg" ka iye düzeniyle yazılmış, konuları da insan, yaşam, ölüm, kıskançlık, karşılıksız aşk, zorunlu sevgi ve doğa gibi temalar içerir.

(Tanıtım Bülteninden)

Shakespeare'in Soneleri TIKLA PDF İNDİR !Shakespeare'in Soneleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Shakespeare'in Soneleri,

Yorum Gönder