14 Eylül 2023

Sen Hiç... İhsan Şenol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: İhsan Şenol
Çevirmen: İhsan Şenol

Sen Hiç... indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İhsan Şenol olan ve Kurgu Kültür yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sen Hiç... eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sen Hiç... ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sen Hiç... TIKLA PDF İNDİR !

Sen Hiç... Yazarı Kimdir ?

Sen Hiç... yazarı İhsan Şenol 'dır. İhsan Şenol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sen Hiç... PDF indir oku

Sen Hiç... indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kurgu Kültür yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sen Hiç... TIKLA PDF İNDİR !

Sen Hiç... TIKLA PDF İNDİR !

Oyun Çağı, Çocukluk Dönemi'ne büyük özlem duyar. Karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini çok önemser. Dejenere olmayıp, özünü koruyan ve her platformda öğretmenlik mesleğiyle gururlanıp, onur duyar.

Seven, sevilen; bilgi, görgü, deneyim ve sosyal aktiviteleriyle çevresinde hayranlık uyandıran, bir Anadolu öğretmeninin yaşam kulvarında, nostaljik panoramasını yüreğinizde duyumsayacaksınız.

Zaman tünelindeki yolculukta; yeni nesil ile eski nesil arasındaki kültürel yozlaşmaya değinir. Tutum, davranış ve hobilerin büyük değişikliklere maruz kaldığını, güzel kültürel nüansların erozyona uğradığını, sosyal ve psikolojik boyutuna da vurgu yapar. Ahlaki norm ve etik değerlerin önemini yabana atmaz. Eğitimci yazar; kendisiyle barışık, mutlu bir aile babasıdır ve yer yer ironik anekdotlarıyla tebessüm ettirmesini bilir.

Teknolojik nimet olan iletişim araçlarının amacı dışında kullanıldığından ve sosyal ilişkilere zarar verdiğinden söz eder, değer yargıları ve gençliğin geleceği açısından endişe ve kaygılarını dile getirir.

(Tanıtım Bülteninden)

Sen Hiç... TIKLA PDF İNDİR !Sen Hiç... TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sen Hiç..., İhsan Şenol

Yorum Gönder