14 Eylül 2023

Samiray Samir Ay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Samir Ay
Çevirmen: Samir Ay

Samiray indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Samir Ay olan ve Kadran Medya&Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Samiray eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Samiray ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Samiray TIKLA PDF İNDİR !

Samiray Yazarı Kimdir ?

Samiray yazarı Samir Ay 'dır. Samir Ay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Samiray PDF indir oku

Samiray indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kadran Medya&Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Samiray TIKLA PDF İNDİR !

Samiray TIKLA PDF İNDİR !

Duyguların, işiten yüreklerden, şiir formunda ete kemiğe bürünmüş haline ermektir kitap. Akıl oyunlarının sanatla bezenmesi, yüzeyden alıp derinden okşayan ve karşıya saf duygu olarak aktarabilmenin dayanılmaz hafifliğinde, ayaklarımızı yerden kesecek kadar güzeldir dizelerin dokunuşu!

Bu dokunuş modern şiirimizin usta kalemlerinin varlığını bir daha hatırlatacak ve mananın yüklendiği sözlerin hayatımıza sunacağı nihayetsiz katkılarına şahit olacağız.

Kalem kudreti inci taneleri gibi gözlerinizin önüne serilirken, birkaç sözle anlatılanın, birçok kitaba sığabileceğini fark edeceksiniz.

Hayatın keşmekeşinde yoğun duyguların ötenelip, bir köşeye sıkıştırılmadan, yağmurlara eşlik edişini mevsim rahatlığında duyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Samiray TIKLA PDF İNDİR !Samiray TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Samiray, Samir Ay

Yorum Gönder