13 Eylül 2023

Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı Ferideddin Attar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,52 TL
Yazarı: Ferideddin Attar
Çevirmen: Ferideddin Attar

Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferideddin Attar olan ve Billur yayınevinin yayınlamış olduğu, 107 sayfalık Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı TIKLA PDF İNDİR !

Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı Yazarı Kimdir ?

Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı yazarı Ferideddin Attar 'dır. Ferideddin Attar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı PDF indir oku

Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Billur yayınevi tarafından yayınlanan, 107 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı TIKLA PDF İNDİR !

Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı TIKLA PDF İNDİR !

Orijinal ismi "Öksüz Turgut" olan bu roman ilk defa 1910 yılında Hikmet Matbaası'nda basılmıştır.
Elinizdeki metin orijinal eserin Latinize edilip ,Türkçe'ye uyarlanmış halidir. Romanda Yıldırım Beyazıd Devri'nin gözde kumandanı Mustafa Paşa'nın kahramanlıklarla dolu yaşamı, padişaha sadakati, vatan ve evlat sevgisi benzersiz bir ustalıkla hikaye edilmiştir. Üslupta okuyucuyu Mustafa Paşa'nın yaşadığı döneme götüren ve kahramanların duygularına ortak eden bir görsellik dikkat çeker. Kitabın ithafbölümünde Filibeli Ahmed Hilmi şunları yazmıştır:Övünç ve sevincimden tatlı tatlı ağladığım bir günün duygulanımlarından doğan bu eseri müslümanların en cömerdi, en şereflisi, Türklerin en seçkini, halife ve hakanımız Sultan Mehmed Reşad Han Hazretleri'ninnam-i hilafetpenahilerine ithaf; ve gelirini Bursa Yetimler Mektebi'ndeki millet kuzularına hediye eyliyorum.Tarihe ve edebiyata ilgi duyan herkes,bu romanı büyük bir keyifle bir solukta okuyacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı TIKLA PDF İNDİR !Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Öksüz Turgut-Yiğit Osmanlı Akıncısı, Ferideddin Attar

Yorum Gönder