12 Eylül 2023

Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı David Morrell Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: David Morrell
Çevirmen: David Morrell

Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı David Morrell olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı Yazarı Kimdir ?

Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı yazarı David Morrell 'dır. David Morrell yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı PDF indir oku

Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı TIKLA PDF İNDİR !

"Bu etkileyici kitap gerilim türünü seven her okur ve yazar tarafından mutlaka okunmalıdır. Her sayfada yeni bir şey öğrendim. Sadece favorim olan kitaplar hakkında bilgi edinmedim, aynı zamanda kolaylıkla bulamayacağım 'kayıp' hazineleri de keşfettim."

- Joseph Finder

New York Times çok satanı Vanished'in yazarı

"Bazı favori gerilim yazarlarımın kendi favori gerilim eserleri hakkında yazdığı, gerilim türünün bu eğlenceli ve gerçeklerle yüklü masalsı bakış açısı mutlaka okunması gereken bir kitap."

- Kathy Reichs

New York Times çok satanı Spider Bones'un yazarı

"Gerilim hakkında temel bir kaynak. Katkıda bulunan isimlerle birlikte büyüleyici bir 'kim kimdir' okuma listesi oluşturuyor. Klasik gerilim türü hakkındaki bu bilgi zenginliği tek başına kaçınılmaz olarak bir klasiğe dönüşecek."

- Brad Thor

New York Times çok satanı The Apostle'ın yazarı

"Bu kitap bize gerilim türünün bütün heyecanını ve göz kamaştıran kapsamını hatırlatıyor. Gerçek bir hazine!"

- Christopher Reich

New York Times çok satanı Rules of Deception'ın yazarı

(Tanıtım Bülteninden)

Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı TIKLA PDF İNDİR !Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Mutlaka Okunması Gereken 100 Gerilim Romanı, David Morrell

Yorum Gönder