12 Eylül 2023

Eskiyor Ama Eskimiyor Gülten Kartal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Gülten Kartal
Çevirmen: Gülten Kartal

Eskiyor Ama Eskimiyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülten Kartal olan ve Librum Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eskiyor Ama Eskimiyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eskiyor Ama Eskimiyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eskiyor Ama Eskimiyor TIKLA PDF İNDİR !

Eskiyor Ama Eskimiyor Yazarı Kimdir ?

Eskiyor Ama Eskimiyor yazarı Gülten Kartal 'dır. Gülten Kartal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Eskiyor Ama Eskimiyor PDF indir oku

Eskiyor Ama Eskimiyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Librum Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eskiyor Ama Eskimiyor TIKLA PDF İNDİR !

Eskiyor Ama Eskimiyor TIKLA PDF İNDİR !

Şu elime kalem sokuşturup şiir yazmayı marifet bildim ama aşktan öte bir gerçeğin alın yazısı benimki. İçimde sırıtıp duran bu hüzün, durmadan beni hayata yetiştiriyor ve durmadan gönül derdime sataşıyor. Şimdi sitem dolu cümlelerin gönlünü çalıp yutkunmadan yazmam gereken heveslerim var. Etrafımdaki kuru kalabalığın, milyon yığının rehavetinden kurtularak kalemin mürekkebini tek gerçeğim olarak bilip her saati erteleyerek, hayatın bir köşesinde varlığıma bir kılıf uydurup yazıyorum. Bunlar artık sizin için birer şiir oldu ama benim için hâlâ bir iç çekiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Eskiyor Ama Eskimiyor TIKLA PDF İNDİR !Eskiyor Ama Eskimiyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Eskiyor Ama Eskimiyor, Gülten Kartal

Yorum Gönder