7 Eylül 2023

Mirnanın Elleri Billur Şentürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,56 TL
Yazarı: Billur Şentürk
Çevirmen: Billur Şentürk

Mirnanın Elleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Billur Şentürk olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mirnanın Elleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mirnanın Elleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mirnanın Elleri TIKLA PDF İNDİR !

Mirnanın Elleri Yazarı Kimdir ?

Mirnanın Elleri yazarı Billur Şentürk 'dır. Billur Şentürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mirnanın Elleri PDF indir oku

Mirnanın Elleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mirnanın Elleri TIKLA PDF İNDİR !

Mirnanın Elleri TIKLA PDF İNDİR !
Çoğunlukla kadın temalı öyküler yazan Billur Şentürk'ün öykülerinde, kendi deyimiyle, çiziklerin sızılarına alışmaya çalışan insanlar var. Çocuk, genç, anne, büyükanne, hayatın içinde garip şeyler yaşayan kadınlar. Yaşadıklarını garip bulan, dünya içerisinde kendilerine bir yer açmaya çalışan kadınlar. Kimi zaman öyküler yazmaya, resim yapmaya soyunmuşlar, kimi zaman çocukluğun meraklı gözleriyle etrafa bakıyorlar.

Billur Şentürk düşünce ağırlıklı öyküler yazıyor. Bu öykülerde kadınlar uzak yakın bütün halleriyle geziniyor ve var olma mücadelesi veriyorlar. Evler içerisinde, bahçelerde, dışarıda, bir evden diğerine giderken mesela. Dediği gibi; "Duraladı. Deli deli kuşlar, rüzgâra durup kanatlanmış kadınlar belirip kayboluyordu gözünde." Eğer başınızı kaldırıp yukarı bakarsanız etrafınızdaki rüzgâra durup kanatlanmış kadınları siz de göreceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 77

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alakarga Mirnanın Elleri TIKLA PDF İNDİR !Mirnanın Elleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mirnanın Elleri, Billur Şentürk

Yorum Gönder