15 Eylül 2023

Mavra Adnan Turgut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Adnan Turgut
Çevirmen: Adnan Turgut

Mavra indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Adnan Turgut olan ve Duvar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Mavra eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavra ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavra TIKLA PDF İNDİR !

Mavra Yazarı Kimdir ?

Mavra yazarı Adnan Turgut 'dır. Adnan Turgut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mavra PDF indir oku

Mavra indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Duvar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavra TIKLA PDF İNDİR !

Mavra TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitap 1970'li yıllarda İzmir, Bodrum, İstanbul arasında geçen bir sevda öyküsüdür. Kahramanımız bir mevsim süren aşkının bir ömür süren hüznünü anlatır. Yetmişli yılların İzmir'ine gidip Kemeraltında gezersin. Bodrum'a gidip Raşit'in kahvesinde bir çay içersin. İstanbul da çiçek pasajında Madam Anahit akordeon eşliğinde sana 'Buruk acı' şarkısını dinletir. 1970'li yıllar, insanların insana, sevdaların sevdaya benzediği altın yıllardır. Yaşadıysan o yılları, içini tatlı bir özlem sarar. Hatıraların tekrar canlanır. Neler neler gelir gözünün önüne şaşarsın. Yaşamadıysan eğer, onurlu bir aşkın girdabı seni içine çekecek, duygu dünyanda fırtınalar estirecektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Mavra TIKLA PDF İNDİR !Mavra TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mavra, Adnan Turgut

Yorum Gönder