27 Eylül 2023

Kutup Kelebeği Fatih Onaydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,09 TL
Yazarı: Fatih Onaydın
Çevirmen: Fatih Onaydın

Kutup Kelebeği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatih Onaydın olan ve Carpediem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kutup Kelebeği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutup Kelebeği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutup Kelebeği TIKLA PDF İNDİR !

Kutup Kelebeği Yazarı Kimdir ?

Kutup Kelebeği yazarı Fatih Onaydın 'dır. Fatih Onaydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kutup Kelebeği PDF indir oku

Kutup Kelebeği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Carpediem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutup Kelebeği TIKLA PDF İNDİR !

Kutup Kelebeği TIKLA PDF İNDİR !

"Hayatımın en büyük hediyesini on yedinci yaş günümde almıştım. Annem bana bir baba armağan etmişti. Esasen böyle bir durum sürpriz olmamıştı. Beni şaşırtan asıl olay annemin aynı gün ölmesiydi."

Annesinin ölümüyle hayatı baştan aşağı değişen Batu, kendini yıllardır görmediği babasıyla aynı evde bulur. Hayatına yeni giren insanları yavaş yavaş çözmeye çalışırken kendini de tanımaya başlar. Sırlarla dolu bir baba ve dünyada yapayalnız kalmış bir gencin sıra dışı hikâyesi... Umutlar, dostluklar, hayaller, zorluklar ve aşk...

Eğer gerçekten inanırsan, hayat başlı başına bir mucizedir. Ve gece iyice karardığında sabah yakın demektir...

(Tanıtım Bülteninden)

Kutup Kelebeği TIKLA PDF İNDİR !Kutup Kelebeği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kutup Kelebeği, Fatih Onaydın

Yorum Gönder