27 Eylül 2023

Benim Gizli Cennetim Nurunisa Doğruyol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,69 TL
Yazarı: Nurunisa Doğruyol
Çevirmen: Nurunisa Doğruyol

Benim Gizli Cennetim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nurunisa Doğruyol olan ve Puslu Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Benim Gizli Cennetim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Benim Gizli Cennetim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Benim Gizli Cennetim TIKLA PDF İNDİR !

Benim Gizli Cennetim Yazarı Kimdir ?

Benim Gizli Cennetim yazarı Nurunisa Doğruyol 'dır. Nurunisa Doğruyol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Benim Gizli Cennetim PDF indir oku

Benim Gizli Cennetim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Puslu Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Benim Gizli Cennetim TIKLA PDF İNDİR !

Benim Gizli Cennetim TIKLA PDF İNDİR !
Bir hüzün...Herhangi bir hüzün...Şeklini,formunu,kokusunu kestiremediğim;duyuların hepsinden bağımsız fakat hepsinin üstünde bir hüzün...Tüm umut kapılarına kilit vurmak değil de duvar örmek gibi bir hüzün...Toprağı çamura,çamuru aşka, aşkı imkansızlığa taşıyan bir hüzün...Senin fizikteki gücünün karşısında formüllere terazisini şaşırtan bir hüzün...Öyle böyle değil, hakikaten hüzün...Kendi gidecekse giden, kalacaksa kabulüm olan bir hüzün...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 200

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Puslu Yayıncılık Benim Gizli Cennetim TIKLA PDF İNDİR !Benim Gizli Cennetim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Benim Gizli Cennetim, Nurunisa Doğruyol

Yorum Gönder