26 Eylül 2023

Küpeşte Fatma Gürsoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Fatma Gürsoy
Çevirmen: Fatma Gürsoy

Küpeşte indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatma Gürsoy olan ve Simer Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 88 sayfalık Küpeşte eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küpeşte ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küpeşte TIKLA PDF İNDİR !

Küpeşte Yazarı Kimdir ?

Küpeşte yazarı Fatma Gürsoy 'dır. Fatma Gürsoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Küpeşte PDF indir oku

Küpeşte indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Simer Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 88 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küpeşte TIKLA PDF İNDİR !

Küpeşte TIKLA PDF İNDİR !

Küpeşte; teknenin seyir esnasında dengesini sağlayan iskele ve sancaktaki üst yüzeyi demektir. Fonetik olarak da çok işitsel bir güzelliğe sahip bu kelime metaforik olarak hayatta yazmanın önemini vurgulamak amaçlı kullanılıyor. Hayatın sacayağının öğrenmek, öğretmek ve sevgi üzerine kurulu olduğu düsturuyla yazılmış olan kitapta her yaş ve tecrübeden izler bulmak mümkün.

Bugünün dünyasının bir borç alışverişi şeklinde gerçekleşen çoğu sosyal ilişkilerinin sınırlarını yazarak, söyleyerek, ilham alıp vererek kaldırılabileceği anlayışıyla kitap bunu edebi olarak payına düşenin gerçekleşmesi için yazılmış.

Yaşamın edebi ve sanatsal değerlerle anlamlanacağını ve mutluluk için hayattaki detayları artırmak gerektiği düşünülürse kitap incelikli detaylarla okurun aklında ve kalbinde bir yer edinmeyi amaçlıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Küpeşte TIKLA PDF İNDİR !Küpeşte TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Küpeşte, Fatma Gürsoy

Yorum Gönder