25 Eylül 2023

Korkudan Yontulmuş Bostanlar Mustafa Muharrem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Mustafa Muharrem
Çevirmen: Mustafa Muharrem

Korkudan Yontulmuş Bostanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Muharrem olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Korkudan Yontulmuş Bostanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Korkudan Yontulmuş Bostanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Korkudan Yontulmuş Bostanlar TIKLA PDF İNDİR !

Korkudan Yontulmuş Bostanlar Yazarı Kimdir ?

Korkudan Yontulmuş Bostanlar yazarı Mustafa Muharrem 'dır. Mustafa Muharrem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Korkudan Yontulmuş Bostanlar PDF indir oku

Korkudan Yontulmuş Bostanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Korkudan Yontulmuş Bostanlar TIKLA PDF İNDİR !

Korkudan Yontulmuş Bostanlar TIKLA PDF İNDİR !

Çekilecek bir kılıç, dokunulacak bir tetik aradığımızda, kendimizden daha hızlı, daha keskin ve delici bir silahın olmadığını anlarız güneş bize küsünce.Çünkü heybemizdeki kumanya, tırmanılacak sarp yokuştan da, aşılacak zorlupatikadan da ıssız, tehlikeli ve haindir bazen. Bu kitaptaki yazılar, hayatımıza çöreklenmiş zamanın maskelerini yırtarken bizi kendimizle baş başa kalmaya çağırıyor

(Tanıtım Bülteninden)

Korkudan Yontulmuş Bostanlar TIKLA PDF İNDİR !Korkudan Yontulmuş Bostanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Korkudan Yontulmuş Bostanlar, Mustafa Muharrem

Yorum Gönder