25 Eylül 2023

Düş Sonrası Sessizlik Mustafa Ökkeş Evren Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Mustafa Ökkeş Evren
Çevirmen: Mustafa Ökkeş Evren

Düş Sonrası Sessizlik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Ökkeş Evren olan ve Çizge Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düş Sonrası Sessizlik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düş Sonrası Sessizlik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düş Sonrası Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !

Düş Sonrası Sessizlik Yazarı Kimdir ?

Düş Sonrası Sessizlik yazarı Mustafa Ökkeş Evren 'dır. Mustafa Ökkeş Evren yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Düş Sonrası Sessizlik PDF indir oku

Düş Sonrası Sessizlik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çizge Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düş Sonrası Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !

Düş Sonrası Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !

Mustafa Ökkeş Evren'in kurduğu 'Düş sonrası sessizlik' köprüsünün altından Allaha, aşka ve ölüme dair, Hüzün ve isyan makamında, Bireylenmiş bilinçle, Temiz ve duru şiirler akıyor… Bu kitap "Düş Sonrası Sessizlik'' in sesini duymak isteyenlere...

Kitaptan bir şiir alıntısı sıyır tenha dudağından sahte gülüşleri sana özgü tebessümün sağanağında ses fırtınasına tutulan sessizliğimin düş sonrası bütün perdelerini yırtacağım...

(Tanıtım Bülteninden)

Düş Sonrası Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !Düş Sonrası Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Düş Sonrası Sessizlik, Mustafa Ökkeş Evren

Yorum Gönder