14 Eylül 2023

Kitap Arası Aşklar Mehmet Seviş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Mehmet Seviş
Çevirmen: Mehmet Seviş

Kitap Arası Aşklar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Seviş olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kitap Arası Aşklar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitap Arası Aşklar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitap Arası Aşklar TIKLA PDF İNDİR !

Kitap Arası Aşklar Yazarı Kimdir ?

Kitap Arası Aşklar yazarı Mehmet Seviş 'dır. Mehmet Seviş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kitap Arası Aşklar PDF indir oku

Kitap Arası Aşklar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitap Arası Aşklar TIKLA PDF İNDİR !

Kitap Arası Aşklar TIKLA PDF İNDİR !

Hanefi mezhebinin kurucusu Ebu Hanefi'nin en değerli talebesi ve İslam âleminin ilk kadılar kadısı ünvanlı Ebu Yusuf'un Kitabu'l Haraç adlı kitabını aradığımı ama göremediğimi ve acelemin olduğunu söyledim. Biliyordum, yoktu. Danışman rahatlayıp bilgisayarda aradı. Yoktu tabii. Acele çıktım.

Zaten bu kitap piyasada olsa bile kitapçılar bu kitabı dükkânlarında bulundurmazlardı. Çünkü o kitap, kitap çalmanın günah olmadığını yazıyordu. Hangi esnaf malının çalınmasını isterdi ki?

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap Arası Aşklar TIKLA PDF İNDİR !Kitap Arası Aşklar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kitap Arası Aşklar, Mehmet Seviş

Yorum Gönder